dimarts, 18 de desembre del 2018

Ja tenim el nou permís d'empresa per fer fotografia de fauna per l'any 2019.


Avui  des del Departament  de Territori i Sostenibilitat ens ha arrivat la nova autorització per portar fotògrafs als nostres observatoris de fauna .
El nostre projecte global es de protecció i desenvolupament de territori   i per tant va més enllà de la fotografia de fauna. Malgrat tot  és molt important  per poder fer sostenible el projecte i poder difondre al mon els ocells del Maldanell  la afluència d'usuaris als nostres hides.
Gracies a tots els fotògrafs i observadors que ens visiten a Vallbona de les Monges i col.loboren en fer més gran el projecte.
Sense ells  no  hauríem difos tants ocells de Vallbona de les Monges per les xarxes socials , premsa  i  televisions.
Gràcies també a tota la comunitat de Vallbona ( amb ajuntament inclòs)   que ens ajuda dia a dia a fer més possible el nostre objectiu  de protegir  i ensenyar la fauna del territori.
Seguim un any més  amb més novetats  com serà l'Espai de Fauna G2S4. Un espai dedicat als amfibis i rèptils de la zona  amb possibilitat    de fer fotografia  a través de dos grans vidres espies  i amb la possibilidat de tenir unes instal.lacions especialitzades en fauna de riera salvatge i lliure.
Hem fet l'oferim als responsables del Departament  de la Generalitat  perque visitin les nostres instal.lacions  i el projecte en global.
El nou permís ja inclou les noves i futures localitzacions per observar fauna.
També hi ha una novetat important en aquesta nova autorització i es que hi surten le Minerva i el Ramon Josep  com resposables dels observatoris.
Jo seguiré sent la persona de contacte amb el Departament.





1 comentari:

  1. Vull felicitar-vos per aquest projecte que esteu portant endavant amb tanta afició.
    Felicitats a tots..., Minerva, Ramón, Eduard

    Estic neguitós per tornar a venir properament a fer més fotos. . .

    ResponElimina