diumenge, 8 de desembre del 2019

Una exposició d'ocells molt humana!



Ahir vam inaugurar i presentar una fantàstica exposició de fotografies dels ocells del Maldanell a la població de Reus  i de la mà d'en Josep Sendra.
En Josep Sendra és veí de Reus i un gran  amant de la natura. La seva afició per la fotografia  i per la fauna li ve de molt petit. Ara que esta jubilat dedica tot el seu temps a fotografiar  la  biodiversitat  i també la historia del nostre país. Tot ésser viu que es posa davant del seu objectiu és motiu d'admiració i estudi. Orquidees, plantes, insectes i com no els ocells.


És un usuari molt habitual  dels nostres observatoris de fauna on hi ha passat moltes hores. Aquesta exposició és el resultat   de dos anys feina, de feina ben feta. S,hi exposen 37 espècies diferentes d'ocells totes elles fotografiades als observatoris de Vallbona de les Monges.
Desde l'extrany  colltort  fins la  habitual mallerenga carbonera formen part d'aquesta  impressionant exposició.
Una exposisió en format paper  i presencial que el que fa es reunir i ajuntar persones  ( a diferencia  del món virtual de les xarxes socials )  i permet parlar amb la gent i compartir experiències.
Varem fer les presentacions  de rigor  i els assistents van poder observar totes les fotografies de l'expo.
                                      












En acabar l'exposició  en Josep ens va convidar a casa seva on vam sopar amb tots els seus amics i familiars.


Vam xerrar amb el Pep, l'Enric, l'Eduard i moltes més persones. Molt interessant el projecte del Pep Aguadé natur-dance on el ballet  clàssic  i la fauna  entren en simbiosi.
Ens van donar idees per començar un nou projecte amb l'Oscar amb múscia de piano  i ocells ( piano-bird). Visualitzar ocells mentre es toca el piano en directe... cal sumar disciplines per vendre fauna!!
Un moment màgic ple  de persones sàbies  i que mai oblidarem. Moltes gràcies Josep Sendra pel teu esforç i la teva dedicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada