dissabte, 7 de setembre del 2013

Espantaocells o estimaocells

L’any passat vam construir un grup d’espantaocells amb la canalla, dins el marc de tallers de natura que cada any fem durant la Setmana Cultural del poble, a la cruïlla de la carretera de Rocallaura amb la pista de Nalec. Van ser molt ben rebuts pels veïns de Vallbona de les Monges, i també pels turistes i forasters curiosos que passen per davant. Contínuament trobem gent fent fotos.
Els espantaocells s’han convertit en part del territori, i per això aquest any vam decidir millorar el seu aspecte, que s’havia degradat amb el pas del temps i l’exposició a les inclemències meteorològiques.
Una tarda d’agost tots aquells que havien construït un espantaocells van tornar al camp per fer-li una toilette al seu espècimen i “donar-li de menjar “ palla. També va venir gent nova que va fer nous personatges.

Posteriorment hem posat una caixa niu per mussol  i menjadores per ocells granívors, perquè en el fons no volem espantar els ocells, sinó que aquestes figures humanes de palla esdevinguin els “estimaocells”.








Els orígens, estiu 2012 - hivern 2012 ( imatges cedides per Minerva Sellés)

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada