dissabte, 21 de març del 2020

Observatori de fauna COVID19


Ens adaptem a les circumstancies i  hem construït un nou mini observatori  al jardí.Les mallerengues ara estan fent el niu i entren i surten  de  les caixes niu. Les menjadores encara funcionen  i atreuen els ocells.Ja feia temps que volia fer algun petit observatori ben orientat  a Martorell a dins el jardi i arar ha estat  el moment ideal. El material és tot reaprofitat  donat que no he pogut sortir a comprar cap cosa. El resultat suficient. Ara ens confinarem dins el confinament!! però per apropar-nos a la fauna  km.0
Els ocells  s'estan aproximant en aquest nou petit espai  de fauna improvisat i  ben segur que algunes fotos podrem fer.
Quan finalitzi el confinament activitats com l'observacio de fauna seran sempre més sostenibles sanitariament  que d'altres tradicionals donat que no hi ha aglomeració de gent i es fa a l'aire lliure.

                                              







Els fons de foto no són dolents del tot.




Es comencen a aproximar les diferentes espècies del pati.Com sempre les carboneres són les més  atrevides.







Avui sessió matinal












Millores   de l 'obsevatori   on hi posarem una nova bassa    de 55 cm x 100 cm  comprada èrr internet.







2 comentaris:

  1. Quina sort de tenir un jardí en aquest dies tant complicats.

    ResponElimina
  2. Hola Eduard, quin confinament més distet! Sobre tot amb la caixa niu..Jo vaig poder sortir pels pèls abans de que tallesin, per l'Anoia, vaig poder veure picots, el gros i el petit también el verd i una femella d'esparver volant sobre els camps de fruiters. Una cordial salutació.

    ResponElimina