divendres, 16 d’agost de 2013

Comencem!

Això preten ser un recull de les experiències que anem vivint plegats en aquest racó de l'Urgell, de vegades ferèstec, sovint encisador.
Un grup heterogeni d'amics intentem desenvolupar activitats que ens apropen a la natura. Cadascú amb la seva personalitat, les seves qualitats, i també les seves mancances. Però amb l'idea de compartir-ho amb tot aquells que ens vulguin visitar.


Ara fa un any que varem donar forma a  una modesta iniciativa a Vallbona de les Monges. La meva afició al naturalisme em va portar a fer any rere any una activitat d'aquesta temàtica a la Setmana Cultural a Vallbona de les Monges. També els meus companys de feina  i els seus fills han tingut la possibilitat  de fer aquests tallers de natura en la jornada solidària de les empreses. En fí, allò que era una afició, ha esdevingut ara "un ofici". 
Com tots els artesans intentem donar identitat pròpia als nostres tallers de naturalisme. Des del taller de rapinyaires nocturns i egagròlipes, passant per la construcció d' un espantaocells  (ara rebatejat com estimaocells) fins una xerrada de rastres i petjades tenen tots el denominador comú  de Vallbona de les Monges (és el que també podriem anomenar "Vallbonatura").
La finalitat doncs d'aquest nou projecte és donar a conèixer tot allò que la natura d' aquest poble de l'Urgell ens pot aportar.
Intentarem transmetre aquestes experiències  a tots els visitants que ho desitgin amb la única finalitat d'ensenyar allò que hem aprés després de 40 anys  de "trepitjar territori".
La Susi, l'Albert, el Martí i jo mateix estarem encantats d'acompanyar-vos en aquesta aventura!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada