dilluns, 10 de març de 2014

Ja hem passat per Fira Natura

Aquest cap de setmana passat hem estat a Fira Natura. Hem intentat representar una part del territori de Vallbona de les Monges.
La jornada ja va començar el dijous a la nit  a casa del Josep Manel  del  Restaurant Els Fogons als Omells. Faltava recollir les últimes targetes de publicitat dels patrocinadors.
A dos quarts d'onze carregavem la furgoneta del Cesc amb tot el material. L'endemà ens esperava una jornada intensa.
A les vuit del matí davant del "castell" vem quedar per enfilar cap a Fira Natura.


Una hora de trajecte ens separava dels Camps Elisis  de Lleida  Recinte Firal.Un cop allà vem poder comprovar com la premura del principiant ens permetía ser pràcticament els primers en muntar l'stand.


La manca de llum ens va obligar a posar un parell de llums halògens accesoris.
Tal i com el  Cesc va dibuixar a l 'ordinador vem col.locar cada una les coses  al seu lloc.
Les mides de tres per dos metres un pel justes per tot el material que portavem pero al final ho vem  exposar tot.
El lloc dels patrocinadors als laterals i les targetes a la taulaEl resultat final prou convincent i engrescador

El Pep mestre margener i el seu habitacle van tenir el seu lloc a la FiraLa xerrada del dissabte Quèquicom  de les caixes niu poc concorreguda pero plena d'amics i companys de feina. El final de la xerrada divertit  i menys perillós del que pensava. Dos nens voluntaris van fer la prova de la resistència de les caixes niu  amb la massa "llop" i van demostrar que la pedra seca és el material més resistent. L' habitacle de pedra seca pel mussol va ser presentat en societat i va triumfar com era d'esperar.
Hem après coses noves, com que la rata sallarda es pot menjar la corda de les caixes i  es possible treballar amb obertura posterior sense frontissa.
Moltes explicacions i poques vendes van ser la tónica de la FiraLa protagonista del cap de setmana:" la mallarenga carbonera i el seu forat"


Moltes persones van passar a saludar-nos  i compartir  amb nosaltres aquest projecte: el David i la Minerva, el Salva i l'Angela,el Quim i la Lidia,el Josep Manel i l'Anna,el Roger i família,el Pau,el Marc i el Gerard,el Gerard i la Cèlia ,l'Steve i la Florinda , el Rosendo, el Jaume ...espero no deixar-me ningú ¡¡¡
També vem coneixer noves i bones persones amants de la natura: el Miguel, el Martí, l'Emma.....
A tots ells moltes gràcies pel recolçament i amistat.

Com sempre el nucli i l'essència  d' aquest projecte :
LOS TIETS
Històries i experiències que parlen d'amistat i d' amor pel territori

CESC-PEP-EDUARD


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada