diumenge, 29 de gener del 2017

16.536 persones van llegir i entendre ......o no.

Aquesta és la gràfica d'entrades en un blog d'un humil naturalista  on és pot veu veure com un article d'opinió sobre uns fets traumàtics i mediàtics genera més espectativa que tota les resta d'entrades.
Es pot veure com la difusió pel facebook i altres medis  va generar un important pic d'entrades el día 26. L'aplanament posterior de la gràfica  denota la caiguda  de les consultes.
Curiosament l'entrada del blog situada abans de l'article  en concret  té un pic  de 139 entrades el que vol dir que algú va anar més enllà de consultar el succés d'Aspa. Però absolutament cap altre entrada ha tingut ningun excés de consulta. Per tant encara confirma més el poc interes que genera la fauna  o la protecció del medi ambient.
És a dir  que les 314 entrades amb fotos d'ocells , projectes  de fauna, estimaocells, caixes niu, xerrades, jornades ornitològiques  que durant aproximadament  tres anys   he anat introduint han generat la mateixa espectació   que una única entrada parlant  del tràgic succés  de la setmana passada.
Realment el fet és digne d'anàlisi  sociològic. Potser aquells fets  no s'haurien produit si  la nostre societat fos més amant de  la natura i tingués més integrat dintre seu  determinats valors mediambientals.
Després de la tempesta de la setmana passada  la vida segueix i mirarem de donar   possibles  solucions al problema que genera el desconeixament i  la falta d'interes  del nostre patrimoni faunístic. Per tant si el que hi ha es desconeixement  cal fer molta pedagogia i sobre tot en el meu cas apropar la fauna a les persones per genera estima i interes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada