diumenge, 30 d’agost del 2020

Els abellarols són cada any més aprop!



Ja tenim ambient d'abellarols a l'era. Les deu arnes d'abelles  del Josep Maria estan donant  resultats . Malgrat ser aprop  i caçar les abelles davant nostre es difícil que s'aturin a les branques més properes al vidre espia.

Paciència  i més estratègia per aconseguir branques més properes i fons que no sigui el cel. Potser l'any vinent aproparem les arnes una mica més al vidre espia.

Cal recordar que el permís de fauna que ens concedeix l'administració no permet fer fotos dels nius  ni apropar-s'hi.

No es correcte fer fotos de pollets  ni dels pares alimentant pollets dins els nius. En aquest sentit la norma és clara  i cal respectar-la.

Per tant l'aproximació   dels ocells als nostres vidres té que  ser mitjançant aigua o aliment. O mitjançant la sort  i les llargues esperes que fan alguns del nostres usuaris. 

Cal recordar també que tots el fotògrafs que fotografiïn espècies sensibles o molt sensibles pel seu compte i fora de la cobertura de permisos  com el nostre és necessari també un permís individual que concedeix  Departament  de Territori.

Per tant  fotografiar i publicitar en xarxes socials fotografies d'especies sensibles  com l'òliba, duc , cuabarrada etc... no es pot fer si no tens la cobertura legal corresponent.











1 comentari: