dijous, 9 de gener del 2014

Preparant la XVI Fira Natura de Lleida (dies 7,8 i 9 de març).

Els dies 7,8,i 9 de març anirem a Fira Natura a Lleida. Estem molt il.lusionats amb aquesta nova experiència i esperem conèixer molta gent i molt interessant.
Ja hem parlat amb els patrocinadors ecològics i n'hem aconseguit de moment quatre: Restaurant el Fogons  dels Omells ( amb el nostres amics Josep Manel i Anna), Fem  Cadena de Tàrrega venta de productes ecològics ( el Roger és el mestre), L' Olivera (amb el Carles sempre disposat a ajudar qualsevol iniciativa ) i el Pastor Pau Palau amb les seves ovelles  i la seva carn ecològica.
Gràcies a tots ells podem financiar la pràctica totalitat del cost de la Fira. Hem acordat un sistema  de bescanvi entre els seus productes  i la publicitat dels  tots ells a la Fira.
A la Fira  presentaré la xerrada "Quèquicom  de les caixes niu" amb sorpresa inclosa. Ens ho passarem molt bé , segur ¡¡¡
També hem de donar les gràcies al Rosendo d' IPCENA  per la seva recomanació i a l'organització de la Fira per acceptar el nostre modest projecte.
Gràcies a tots!!!


                                                  Nova tanda de caixes niu











Patrocinadors  o col.laboradors del projecte caixes niu





També col.laborarem amb La Sabina mitjançant la venta del joc de cartes "Rapinyaires". Interessant joc que permet de forma fàcil i divertida conèixer tots els rapinayires diurns i nocturns del nostre territori.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada