diumenge, 9 de juliol de 2017

Nova jornada fotogràfica a Vallbona de les MongesAhir ens vam retrobar amb els fotògrafs de fauna.
Aquest cop dos amics del Sergi , n' Israel i en Mariano. Els dos amb bons equips  i teleobjectius poderosos.Teòricament amateurs   pero uns amateurs molt professionals. Les seves indicacions  i la seva experiència  en molts altres hides ens permet aprendre ràpid  per introduïr les millores necessaries als nostres observatoris.
Valents  i  sense complexes es van encavir el dos a l 'observatori  de Cal Solero   desde les 7.30h  fins les 11.000 aproximadament. Despres van baixar a l'era per provar sort amb el capsigrany.
Jo minuts abans l'havia fotografiat   i el Jose Antonio Hurtado el pillava als Sentits.
Però l'Isra  i el Marian no van tenir sort , un altre dia serà .
Malgrat tot molt volum  i moltes espècies a Cal Solero tot i ser un dia nublat  i quasi plujós al principi.
Moltes gracies per venir  i fins la propera.

                                                    Aquí els teniu dos amics  ben amics


Resultats fotogràfics de l'Isra a l'observatori de Cal Solero
Contents amb la llum, posaders  i fons.

Un cop tips d'estar molt apretats van tastar l'amplitud de l'observatori  de l'era o "el galliner".
Aquest observatori és una antic galliner reciclat a fotografia de fauna. Té unes bones dimensions  cinc metres de llarg per dos d'ampla .Un alçada de quasi dos metres permet caminar dret. El vidre  espia fa 80cm x 70 cm però ara  en col.locarem  un altre de 70cm  x 120cm  permetent que en total hi capiguen còmodament tres fotògrafs .
Hem de fer més forat i treure terra per aconseguir el nivell del vidre estigui a nivell de l'aigua.Tenim feina per endavant però aviat estarà acabat. Podem dir que l' abellarol i el capsigrany són presents en aquest lloc.


Aqui ens va entrar per primer cop l'abellarol  i jo abans havia fet fotos als joves i adult de capsigrany.I aquest és el capsigrany que el fotograf Jose Antonio Hurtado va capturar el mateix matí a l'observatori   dels Sentits.
Encara tinc molt per aprendre em sembla ....magnífica fotografia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada