diumenge, 1 de juliol del 2018

De nou buscant ocells molt salvatges amb persones molt humanes.....



Aquest dissabte  a estat  un dia intens  i fructífer. Hem fotografiat i  observat  molts ocells però  sobretot hem estat amb persones molt humanes !!!
A les set del matí hem  quedat amb els més joves ( el Cristian  i el Burgui) ,  joves però sobradament preparats com s'acostuma a dir.  Mentre els portava al bunquer els explicava el projecte estimaocells  i la resta de projectes de fauna del territori. Els hi remarcava  que qui  vulgui treballar ensenyant el nostre patrimoni faunístic haurà primer de conèixer  el nostre patrimoni humanístic ( la comunitat que forma part del territori) . Només a través de les persones arribarem a la nostra fauna.




A les vuit tenia la segona   cita ocellaire  aquest cop amb l'Evaristo i el lessionat José Antonio,
Donat que anava amb dues crosses el vam portar al hide de Ca la Fina i l'Evaristo al Solero. De fet els observatoris de fauna dels Sentits  i de Ca la Fina  són els mes accecibles i es pot deixar al fotògraf just  a la porta de l'aguait. És un fet que cal tenir en conte per persones amb mobilitat reduïda pel motiu que sigui.


 



Finalment els nostres amics van  arribar a les nou  i ja vam quedar directament als Estimaocells.Ens vam  ficar quatre adults en el nou i petit aguait de Ca l'Antonet...tot un repte,  però amb disciplina i vestits de negre  va ser possible  veure molts ocells. Fins a 18 espècies vam comptabilitzar.




Quan les noies ens van deixar  aleshores  va entrar la gallina com diu l'Hino ...el jove d'astor.
Es pot fer una foto amb mòbil a un astor salvatge a Vallbona de les Monges??? ...la resposta es sí. Aquí en  teniu la prova. Feta amb el mòbil de l 'Hino. Impressionant donat que l'astor estava a una distància de 1 metre ... molt més aprop que l'astor que tenim a Cal Solero ( a dos metres aproximadament). Aquesta és la màgia i el poder del vidre espia!!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada