dimecres, 11 de desembre del 2019

12º trobada família Anguera: som Vallbona, som un poble fort i sabem on anem!


El dia 1 de desembre es va dur a terme la 12º trobada familiar de la família Anguera....la familia de Ca l 'Eloi. En Manel Borges, la Marina i el Fernando eren  els organitzadors de la trobada. 
Es va editar un tríptic amb el programa de la jornada  i els Estimaocells hi estaven convidats.Un orgull poder explicar el projecte Estimaocells de nou davant de la comunitat. De fet la Margaret  estimaocells  era la representant de la família   de Ca Eloi.
L'alcaldessa Eli Riera estava també convidada per tal d'explicar cojuntament amb el Jordi el nou  de model de gestió municipal basat en els Consells Consultius.
Un xerrada molt interessant on es va explicar com l'ajuntament de Vallbona de les Monges funcionarà aquesta legislatura  mitjançant un model més participatiu, més assambleari, on  tots el veïns de Vallbona de les Monges hi poden participar. S'han format diferentes comissions o consells consultius que duran a terme una tasca  de recopilació d'informació i  creació de projectes que permetin fer avançar al poble cap a nous objectius (comissions de turisme i urbanisme, de medi ambient, de afers socials  etc.).





Moment en que l'alcaldessa Eli Riera recull un regal de mans dels nens

                                        



Un cop finalitzada la xerrada de la nostre alcaldessa  van aparèixer els estimaocells




Estrenavem rol up  publicitari acompanyat de l'avatar de l'Èric.





La Marina em va  fer entrega d'uns boníssims bombons



Un agradable sorpresa, trobar-se amb companyes de la facultat. La Mercè Salvat resulta que també formava part d'aquesta fantàstica familía.


Visita  posterior guiada del Museu del Cinema a càrrec de la Marta.

Finalment  la Bassa de Cal Pons va acollir  quasi bé 40 persones.Va ser  un moment fantàstic per explicar el funcionament  dels vidres espia o unidireccionals , explicar quines espècies d'amfibis tenim a la zona  i moltes coses més. En un moment donat la mallerenga carbonera va fer acte de presència  i es va sentir  un oooohhhhhhhh !
Esta clar que aquest tipus d'observació agrada i emociona...sobretot als més petits. Segurament  aquest format de vidres espia grans  on hi pugui haver-hi molts observadors  és el futur de l'observació de la fauna salvatge i lliure. Aquesta va ser una de les lliçons apreses aquell matí. Cal observar d'aprop i cal compartir-ho amb molta gent.








La paret pissarra també va fer la seva funció de distreure als més petits

                                     
Un passeig entre els Estimaocells i en concret amb la MARGARET  va arrodonir la jornada. Un gran organitzador el Manel i una gran família  la família Anguera!  fins la propera !!!




Al final del tríptic una gran afirmació que em vaig fer meva com a conclusió de la xerrada dels Estimaocells:
som Vallbona, som un poble fort  i sabem on anem !!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada