dissabte, 21 d’abril del 2018

La depredació arriba al nostre observatori de fauna de Martorell.



Després de quasi dos anys el martorellenc Pedro Murillo , expert fotògraf de fauna, ha pogut captar les primeres imatges de depredació a l'Urban Hide al riu Anoia.

Inspirat aquest hide en el treball fet per Bence Mate a Hongria un monstre i pioner dels vidres espies. Hem copiat moltes idees que té per apropar-se a la fauna.

La presència de molta granota verda ha permès que el martinet hagi detectat la nostra bassa al riu Anoia. Vam introduir alguna carpa domèstica però al final els amfibis predominen a la bassa. Ja el blauet el vam detectar l'any passat però no vam poder fer fotos decents. Ara amb el martinet sí que ha estat possible enxampar-lo.

Aquest petit però efectiu caçador ha intentat depredar una gran exemplar de granota verda davant de la targeta gràfica del Pedro....... i com és normal un expert com el Pedro Murillo "no perdona "i ha captat fantàsticament aquest moment. Amb un modest equip fotogràfic el Pedro aconsegueix uns resultats que pocs dels fotògrafs que he conegut (i ja són uns quants) assoleixen. Això encara té més mèrit i el situa en un nivell de fotografia de fauna superior a molts del sector.

Un altre gran virtut seva és que no menysprea mai cap animal per petit que sigui per fer-li fotos. Des d'insectes, amfibis, rèptils fins a ocells i animals domèstics.

És per això que jo sóc un fan seu i sovint comparteixo a les xarxes socials els seus resultats.





 l

Aquesta és la bassa  a vista de dron


Aquí teniu al Pedro Murillo en plena feina


Per qui vulgui veure com és aquest observaori el Marti va editar aquest video


1 comentari: