dissabte, 10 de novembre del 2018

Aigua, aigua i més aigua !!


Ha plogut molt i el camps estan desbordats d'aigua. El Maldanell és visible per tota la vall i per tant  les nostres basses dificilment concentren ocells.
Caldrà que vingui el fred  i  treballin les menjadores. Avui a la riera mentre buscava la merla leucística  i feia fotos de la riera he vist una becada solitària.Feia anys que no veia aquesta espècie al nostre terme.
Mentre esperem el fred tenim  un nou repte, obrir una finestra  per apropar els amfibis i rèptils als veïns de Vallbona de les Monges. Pero avui hem pogut comprovar la dificultat  de fer el forat donat  que la paret té  un gruix de 40 cm de formigó. No hi ha feines fàcils està clar  i  segurament quan estiguin fetes les dues finestres ens haurem oblidat  de les dificultats. Potser el Maldanell  ple d'aigua ens està dient que ara toca picar pedra  i no fotografiar ocells. Hem entès el missatge i així ho farem .Ara calen més i millors eines.






 Aquí tenim un nou repte  que ben segur que aconseguirem superar per apropar-nos de nou a la fauna de Vallbona de les Monges



1 comentari:

  1. Doncs si,massa aigua per fer fotos d'ocells,així és la natura,però com vaig sentir una vegada,l'aigua és vida.

    ResponElimina